Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 09:18

«Όταν η πρόληψη συναντά το Αλκοόλ: Μύθοι και Πραγματικότητα»

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΠΕ του ΟΚΑΝΑ στην Λάρισα συνδιοργάνωσαν ενημερωτική ομιλία με θέμα:

«Όταν η πρόληψη συναντά το Αλκοόλ: Μύθοι και Πραγματικότητα»

την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:30 στον Δημοτικό Θέατρο ΜΑΞΙΜ με κύριο εισηγητή τον ψυχίατρο – νευρολόγο Δρ Γεωργάκα Παναγιώτη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν καλλιτεχνικά η θεατρική ομάδα του Σύλλογο Γυναικών Τυρνάβου και ομάδα μαθητών του ΕΠΑΛ Τυρνάβου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης για την καθηλωτική του εισήγηση κο Γεωργάκα Παναγιώτη καθώς επίσης τα μέλη της Θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γυναικών για την ερμηνεία  τους  : κα Γράβαλου Έλενα, Νίκο Πανταζή, Ντίνο Νότα και Κική Ζώη, τους μαθητές του ΕΠΑΛ Τυρνάβου για την μουσική παρέμβαση: Ελευθερία Χαλδέα, Ευαγγελία Μήνου, Θοδωρή Πολίτσα, Αλέξανδρο Μαμανό, και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της συνέντευξης με τον Διοικητική του Α.Τ. Τυρνάβου: Αλεξάνδρα Βογιατζή, Ευαγγελία Γκατζάρα, Άλμα Ζέλα, Ευαγγελία Λιάνου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιερατικός Επίτροπος Τυρνάβου Π. Γεώργιος Παπαϊωάννου, Αντιπεριφερειάρχης και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας κο Πινακάς Βασίλειος, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κο Κόκουρας Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κο Μανδηλάς Λάσκος, οι Αντιδήμαρχοι κο Ξηρομερήσιος Ανδρέας, κο Σακούτσιος Γεώργιος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Τυρνάβου κα Ζαρόγιαννου Έλενα, ο Αξιωματικός και Υπαξιωματικοί από το 730 ΕΤΜΧ (ΓΦ) που εδρεύει στον Αμπελώνα και ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου Αστυνόμος Β΄ κο Πατσιαούρας Γεώργιος.