Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 10:52

ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 2019

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ., σε συνεργασία με το “Εργαστήρι Ζωής” και την Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα, διοργάνωσε την καθιερωμένη εκδήλωση «Αποτύπωμα του Ανθρώπου», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:30, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.
Η φετινή εκδήλωση με τίτλο «Ταξίδι στον τόπο μου», είχε θέμα ένα υπέροχο ταξίδι στις εικόνες της πόλης μας, ένα ταξίδι σε αγαπημένα στέκια, σε σημεία αναφοράς και κοινής μνήμης, εκεί που οι άνθρωποι συνήθιζαν και συνηθίζουν να συναντιούνται, να συνδέονται και να επικοινωνούν. Το «Αποτύπωμα του Ανθρώπου» αποτελεί ευκαιρία για δράση και κοινωνική προσφορά.
Φέτος το Τμήμα εθελοντών του Εργαστηρίου Ζωής του Κέντρου Πρόληψης συγκέντρωσε βιβλία, τα οποία δόθηκαν στο Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ «Εξοδος», προκειμένου να στηρίξουν τη βιβλιοθήκη του.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν πλούσια δρώμενα από το Εργαστήρι Ζωής του Κέντρου Πρόληψης και υποδεχτήκαμε και την χορωδία ενηλίκων που αποτελεί πλέον ενεργό τμήμα του Εργαστηρίου.
Η πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Ε. Λιακούλη ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και τον περιφερειάρχη, τους Δήμους του νομού και όλους τους φορείς της πόλης μας, για την στήριξη που παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια στο Κέντρο Πρόληψης.