Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 08:07

Απογεύματα ΣΙΝΕ-Ψ στο Κέντρο Πρόληψης

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας - ΟΚΑΝΑ ξεκινά μια νέα δράση προς την κοινότητα. Στόχος της δράσης είναι μέσα από την προβολή αξιόλογων ταινιών να δημιουργήσουμε τον κατάλληλο χώρο για συζήτηση ώστε να αναπτυχθούν προβληματισμοί γύρω από θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία του σημερινού ανθρώπου.
Πόσες φορές άραγε δεν έχουμε κλάψει, δεν έχουμε θυμώσει ή δεν έχουμε χαρεί παρακολουθώντας μια ταινία; Ο κινηματογράφος είναι από τους τρόπους ψυχαγωγίας που μας χαρίζουν άπλετα και ανάμεικτα συναισθήματα. Μέσα από τη δύναμη της εικόνας και του λόγου, την πολυπλοκότητα των καθημερινών διαπροσωπικών σχέσεων μπορούμε να «αγγίξουμε» τις συγκρούσεις, τους φόβους, τα άγχη, τους προβληματισμούς μας… Τα Απογεύματα Σινέ –Ψ φιλοδοξούν να αποτελέσουν έναν κοινό χώρο μοιράσματος σκέψης, αγωνίας, χαράς…
Η θεματική προβολή «Οικογενειακοί Δεσμοί» θα ξεκινήσει με την ταινία «Ίσως, αύριο» της Σουζάνε Μπίερ. Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Μανωλάκη 11Δ) την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.00.
Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό έτσι ώστε να αναδυθούν ερωτήματα και προβληματισμοί που αφορούν τη σύγχρονη οικογένεια.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ωστόσο απαιτείται δήλωση συμμετοχής διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Κέντρο Πρόληψης Λάρισας. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2410 555935.