Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 09:27

"Το Αποτύπωμα του Ανθρώπου"

“Το Αποτύπωμα του Ανθρώπου”

Για ακόμη μια χρονιά οι Λαρισαίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ, του Εργαστηρίου Ζωής και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων να συμμετάσχουν στην εκδήλωση το «Αποτύπωμα του Ανθρώπου» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στο «Μύλο του Παππά».
Η εκδήλωσε περιελάμβανε ποικιλία δράσεων με κεντρικό σύνθημα «Αγαπώ τον Εαυτό μου και Νοιάζομαι για Σένα» και πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκε καλλιτεχνικά και επιστημονικά από το Εργαστήρι Ζωής το «Δέντρο που Έδινε» του Σελ Σιλβερστάιν.
Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωσε έδωσε η Σχολή Κλασσικού & Σύγχρονου Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, η τάξη της Μαρίας Ρουκά που παρουσίασε κλασσικά τραγούδια.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης υπήρχε ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης προσέφεραν συσκευασμένα τρόφιμα με τα οποία ενισχύθηκε το Ενοριακό Παντοπωλείο & Συσσίτιο του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λάρισας.