Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 08:29

«Η ΖΩΗ ΑΛΛΙΩΣ 2024: Μια ηλιόλουστη ομπρέλα»

 

Το Κέντρο Πρόληψης -Π.Ε. Λάρισας - ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής, σας προσκαλούν στη καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή με τίτλο «Η Ζωή Αλλιώς 2024- Μια ηλιόλουστη ομπρέλα», που διοργανώνουμε και φέτος σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, στις 20.00, στην Αίθουσα Συναυλιών του ΔΩΛ.

Φέτος επιλέγουμε  τον τίτλο «Μια ηλιόλουστη ομπρέλα», εμπνευσμένο από τη εικόνα της Μάρως Μοιριώρη,  που απέσπασε το 1ο βραβείο στο πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας ΠΡΟ-ΛΗΨΗ που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, και αναμένεται να συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά όπως θα ανακοινωθεί επίσημα στην εκδήλωση.  Σε αυτή την εικόνα είδαμε την «προστασία», αλλά και το «φως» που δίνει η Αλληλεγγύη στον άνθρωπο και αποτελεί  βασική θεματική της φετινής εκπαιδευτικής  χρονιάς. Άλλωστε, αυτός είναι και ο ίδιος ο ρόλος της Πρόληψης, να μας προετοιμάζει για τα ποικίλα «καιρικά φαινόμενα» της ζωής.

Η εκδήλωση ξεδιπλώνεται σαν μια διαδρομή μέσα από παραμύθια, τραγούδια, δρώμενα, εικόνες, ζωγραφιές, κατασκευές, βιβλία και πρωτότυπα κείμενα που θα μας συνδέσουν με την έννοια της Αλληλεγγύης, όπως την προσέγγισαν οι μικροί και οι μεγαλύτεροι συμμετέχοντες των ομάδων και θα μας ταξιδέψουν ως και το  φεγγάρι. Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι ομάδες: Παραμυθιού, Θεάτρου, Χορού, Εικαστικών, Μουσικοράματος, Λογοτεχνίας, Δημιουργικής Γραφής και Φωτογραφίας.

Το Εργαστήρι Ζωής αποχαιρετά τις ομάδες του και ανανεώνει το ραντεβού για τον Οκτώβρη του 2024, υπενθυμίζοντας ότι η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής  ξεκινά την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του Κέντρου, 2410 555935, από τις 09:00 έως τις 14:00, καθημερινά.