Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 09:47

Φτιάχνοντας τα δικά μας Χριστούγεννα!

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Κέντρου Πρόληψης  Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και του Εργαστηρίου Ζωής με τίτλο: «Φτιάχνοντας τα δικά μας Χριστούγεννα»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα τμήματα Χορωδίας ενηλίκων και παιδιών του Εργαστηρίου Ζωής τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια διαδρομή ανάμεσα από εικόνες, αφηγήσεις, ιστορίες, μελωδίες που κατέληξαν στο «Δέντρο της Σχέσης», όπως ονομάζουμε το δικό μας ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το εικαστικό έργο στους τοίχους της καινούριας αίθουσας  του Εργαστηρίου Ζωής οδήγησε τους επισκέπτες σε μια παράλληλη διαδρομή στις ιδέες της Πρόληψης που αναδεικνύει τη σημασία των κοινωνικών σχέσεων στην ψυχική υγεία και την αλληλεγγύη μέσα από τις ομαδικές διεργασίες.

Στην εκδήλωση, χαιρετισμό απέστειλε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός και η Επίτιμη Πρόεδρος Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ και Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Λάρισας, κ. Ευαγγελία Λιακούλη.              

Επίσης παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ  Π.Ε. Λάρισας, κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Γραμματέας του ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης, κ. Βασίλης Πινακάς, ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ, κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο Ταμίας του ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Γεωργάκης, η Υπεύθυνη Καινοτόμων Δράσεων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου, και πλήθος κόσμου.